Sivut

sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Bling bling

Joskus kirpputoreilla tulee vastaan asioita, joita ei yksinkertaisesti vain voi olla ostamatta. Ei, vaikka ostokselle ei ole mitään järkevää perustetta. Yllättävälle löydölle, aarteelle, on vain tarjottava uusi koti ja odotettava sitä hetkeä, jolloin kirkastuu ajatus siitä, mitä aarteella tehdään.

Minä kannoin perjantaina kotiin hauskan aarteen.


Vai mitä sanotte tästä?! Kolme laatikollista paljetteja. Suurin osa vielä täysin iskemättömänä käätymäisesti narulla toisiinsa kiinnitettynä. Hopeisia ja kultaisia sekä - suosikkini - purppuraisia.

Näistähän saa tehtyä vaikka mitä. Ihan vielä en tiedä mitä se vaikka mitä on, mutta varmasti jonain päivänä idea välkähtää päähäni. Siihen asti paljetit saavat kimaltaa ihanan kulahtaneissa laatikoisaan. Bling bling.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljetteja voi käyttää niinkui nappeja noissa rintakoristeissa. ( tämä lähentelee jo itsestäänselvyyden huippua) mutta näin myös kivan idean, jossa oli tehty omia disko- ja joulupalloja sellaisiin styroksipalloihin naulaamalla paljetteja kiinni. Vie aikaa ja sormia, mutta näyttää hyvältä. (:

Himmu kirjoitti...

Kiitos vinkeistä! Näen jo sieluni silmin, miten jonain kauniina päivänä saan paljettiherätyksen, ja sitten niitä on kaikkialla: palloina, rintarosseina, kaulakoruina, pipoihin ja kaulaliinoihin kiinnitettynä... Ja tietysti tipahtaneena ympäri kämppää :)