Sivut

torstai 9. lokakuuta 2008

Rautalankaa


Viime viikonloppuna kävin serkkuni kanssa kansalaisopiston kurssilla vääntämässä asioita rautalangasta. Oli kaikin puolin mukavaa. Olen joskus vuonna jaakko ja pavunvarsi ollut vastaavanlaisella kurssilla, mutta tämä oli parempi, paljon informatiivisempi.



Pidän itse esim. punontatekniikalla tehdyistä (ylin kuva), yksinkertaisista esineistä vähän enemmän kuin tuossa alakuvassa olevista krumeluureista kynttilälyhdyistä. Mutta kivaa on kaikenlaisia kiemuroita väännellä.


Olen ostanut nyt rautalankaa varastoon, toivottavasti saan aikaiseksi myös jatkaa vääntelyinnostusta. Suunnitelmissa olisi tehdä ainakin jouluisia sydämiä ja pieniä koukkuja...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja aika yllättävä kommentoija täällä taas hei! Hyvä ja mukava kurssi tosiaan oli. Fanitan kurssin vetäjää, tietoa ja vinkkejä löytyi. Sun rautalangat on hienosti löytäneet paikkansa. Meikäläisen arviot vessan "pöydän" suuruudesta oli hiukan liioiteltuja...Mutta siellä se kippo nyt kuitenkin seisoo. Tai kiikkuu pikemminkin....:D

Himmu kirjoitti...

No, itseasiassa mikään noista ei ole löytänyt paikkaansa, vaan ripottelin niitä kuvaamisen ajaksi sinne tänne...

Täytyy ehdottomasti tulla katsastamaan sitä sun vessapaperikoria! Se on varmasti hieno!

Missä viipyy Marikan käsityö- ja keittiöblogi?

Anonyymi kirjoitti...

Nyt täytyy sanoa, että hiukan sitä "käsityö"-blogia eilen pohdin, kun ompelin kasaan yhen kassin. Ehkäpä sellasen vois kaikessa hiljaisuudessa kyhätä. "On ainakin käsintehdyn näkönen".... :)

Himmu kirjoitti...

Jee! Ilmoita heti milloin on uuden blogisi avajaiset! Tahdon nähdä sen kassin!