Sivut

keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Pysti

Illuusioita -blogin Kirsi-Maria ojensi minulle komean palkintopystin! Otan kiertopalkinnon ilolla vastaan, kiitän ja kumarran!

Palkinnon ajatus on tämä:
1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.
4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan.

Siispä palkinto eteenpäin! Ensinnäkin on todettava, että Kirsi-Maria on oman pystinsä ehdottomasti ansainnut, käykääpä lukemassa hänen kirja-arvostelujaan ja pohdintojaan jatko-opiskelijan arjesta.

Koska blogistania on minulle ehtymätön inspiraation lähde, valitsen monien suosikkieni joukosta viisi blogia, joissa luovuus kukkii ja välittyy oivasti eteenpäin meille muille.

Ojennan pystin Nastille ja Tyttille ja blogillensa Pujoliivi. Siskokset vääntävät niin hienoja neuleita yksi toisensa perään, ettei voi kuin ihastuksesta henkäillä.

Sarin Rajamäen rykmentti ja Vilijonkan Vilijonkka ja tyttäret saavat molemmat omat pystinsä, mutta samoin perusteluin. Molemmissa blogeissa naisemme maailmalla valottavat arkeaan ja omaa luovaa työtään vieraassa kulttuuriympäristössä hienon hienoin kuvin ja huomioin.

Menopaussin Mea heittää kehiiin sellaisia kielellisiä ilotuksia ja ajatuksenjuoksun kiehkuroita, ettei häntä voi jättää pystittä.

Viimeisen pystini saa Heisin blogi Hevaa. Hevaassa arki on hyvästi läsnä, mutta välillä noustaan muutama sentti maanpinnan yläpuolelle kansanmusiikin siivin. Ainakin minulle blogi on tarjoillut monia uusia musiikkituttavuuksia.

3 kommenttia:

Vilijonkka kirjoitti...

Lämmin kiitos!

Tästä jatkankin Huonen nurkkaan tutustumista, aiemmin en tänne olekaan eksynyt!

SARI kirjoitti...

Kiitos, kiitos, ihanaa että olet tykännyt. Taas olen päässyt hienoon seuraan, tervetuloa rykmenttiin jatkossakin.

Anonyymi kirjoitti...

Täällähän laitetaan virkanaista ihan sanattomaksi.

Kiitos kaunis. Sitä aina vaan jaksaa hämmästellä, että joku tykkää.