Sivut

maanantai 25. elokuuta 2008

Pikkuruinen mekko


Kesän aikana innostuin kokeilemaan netistä löytämääni pikkutytön kesämekon ohjetta. Ohje oli simppeli, ei kaavaa tai kuvia, vain mallipiirros ja tekstiohjeet. Mekosta nro 1 (kuvassa) tuli tosi piskuinen. Mekossa nro 2 vähän sovelsin ja kokokin solahti sellaiseksi kuin olin ajatellut.
Pidän itse tästä mallista, koska se on niin simppeli. Pienillä muutoksilla ja kangasvalinnoilla siihen saa helposti aivan erilaisen ilmeen.
Malli ja ohjeet: Aunty Coocie

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla ei riitä kehu-sanoja enää sun tekemisiin.Siis sä teet ihan kaikkee. Ja jälki on kaunista. Kankaat ihania. Ja sun päässä on varmaan tulevaisuuden varalle viel sata ja yks ideaa. Uskomaton.

Anonyymi kirjoitti...

Mekko oli tosiaan ihana. Karkki, sanoisin. Sovituksen jälkeen se valitettavasti päätyi nuken mekoksi, mutta oli silti kovasti tykätty siinäkin!

Himmu kirjoitti...

No, niinhän myö vähän arveltiin. Nukenkin on kiva saada uusia vaatteista. Lastenvaatekaavoissa tuntuu noi koot välillä menevän miten sattuu... Täytyy varaan kirjoittaa itselle muistiin jotain suuntaa-antavia mittoja. Ehkäpä mittailen teidän tyttöjen vaatinkaapin sisältöä joku päivä...?